2010. augusztus 20., péntek

ma egy kicsit...

na már megint jó régen írtam... úgy tűnik a havi 1 bejegyzés tűnik leginkább reálisnak... nem mintha nem ülnék nap, mint nap a gép előtt, de a naplóírás nem az erősségem

so... Máté Nanával ment ma sátorozni Makádra... izgulok, na... este alig bírtam elaludni a feltörő rémképektől... remélem nem lesz semmi baj, de tulajdonképp miért is lenne... és hát be kell látnom, hogy nem ülhetnek a gyerekeim naphosszat mellettem... nekik is kell egy kis szórakozás... engem már unnak :)... és ez egyre rosszabb lesz, ahogy nőnek :(

Kinga egyre többet beszél... mostanában a kedvenc szavai, kifejezései:
viszlát!,

jó,

Táté, deje le!

anyuuu, segíts!
ja, és persze a közkedvelt 'nem!'... de van időnként 'igen' is :) - pl. amikor múltkor Máté a kocsiban megkérdezte, hogy Kinga szeretsz?... igen! - jött a válasz... vigyázni kell a vezetés közben történő elolvadással, de majdnem sikerült :)

és mindent utánoz, főleg, amit a bátyjától hall, lát...
és hát nagyon édes kisangyal... és persze néha kisördög :) összességében rendkívül szeretnivaló bébi, akibe belebolondulnak a fiús apukák :)

Máté is rendkívül sokat beszél... vele már nagyon érdekes beszélgetéseket lehet folytatni, és a fantáziája kimeríthetetlen! komolyan sajnálom néha, hogy nem rajzolja le, vagy épp nem áll egy tv-stáb a háttérben (vagy legalább be lenne kamerázva a lakás, a kert, mint a big brotherben), hogy megörökíthessük a meséit, a beszélgetéseinket... különösen jó lenne a közös játékokat filmre rögzíteni! hogy szeretnék (vagy inkább én szeretném) visszanézni ezeket később! jelenleg viszont csak a memóriámban rögzül, ami rögzül, ugyanis mire előkapom a fotoapparátunkat, és bekapcsolom, rendszerint vége a mulatságnak... azért néhány kép sikerül... időnként :)



tegnapelőtt apa csúcsszuper homokozót épített, a teraszunk régi gerendázatából (újat kapott, mivel tető került rá, hogy ne kelljen mindent mindig bepakolni, ha esik az eső)... ez a homokozó lett az itthoni játék fő színtere... gyakorlatilag egész nap képes benne maszatolni Máté... Kinga még nem ilyen kitartó :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése