2010. február 21., vasárnap

az első fogkezdemény és a cápák

A héten jártunk a dokinéninél, mert Kingu is elkapta a köhögést... szerencsére nem kruppos, de azért elég randa. Jól elbeszélgettünk... kiderült, hogy a dokinéni fia pont ugyanolyan, mint Máténk... ha fürödni kell, nem akar... ha ki kell jönni a kádból, nem akar... ha ebéd van, nem éhes, ha aludni kéne, éhes... satöbbi, satöbbi, satöbbi... és ő már 8 éves (!)... szóval lehet felkötni azt a bizonyos gatyát! Azt mondta, hogy náluk amikor felhúzzák a gyerekek, a népdaléneklés vált be... nagyon jó feszültséglevezető... kipróbáltam, és tényleg!!! Csak jusson mindig eszembe!
És észrevette, hogy Kingunak áttört az első foga!!! Bal alsó egyeske... mára meg áttört jobb alsó egyeske is! Yupppeeee!!!

Ma voltunk a Tropicariumban... a tegnapi unatkozós nap után muszáj volt kezdeni vmit a gyerkőcökkel, különösen Mátéval! Nagyon tetszett Tének! Ide-oda rohangált, ugrándozott, volt, amit többször is meg kellett néznünk. természetesen, ahogy a jó üzleti politika diktálja, a Tropicariumból csak az ajándékbolton keresztül lehet távozni, hogy a kedves látogató a 2300 forintos belépőjegy árát még legalább kétszer elköltse... egyébként vannak elérhető áron is szuvenírek! Máté viszont jól kiszúrt a marketingesekkel: ő nem talált semmit, viszont talált egy labdaadagoló automatát... 100 Ft-ért beruháztunk egy kitudjahányadik szuperül pattogó labdácskába... jó kis spórolós gyerek! Még a 20.000 forintos béka sem tetszett neki!!! Kingu is kapott egy kis (mondjuk) vidrát gumilabdának álcázva, amin nagyon jól elnyammogott. Utána mentünk ebédelni... Máté persze nem éhes... úgyhogy a legelső gyorsétteremnél odaállt a pulthoz, és kért hagymakarikát, sültkrumplival... mi összeraktuk a maradék készpénzünket, és sikerült megebédelnünk... Kingu kivette a kezemből a sültkrumplit... Ebéd után sétáltunk egyet, hogy megnézzük a babakocsikat, ugyanis az új kiskocsimba nem fér el az esernyő babakocsi. Majd beültünk a kocsiba, amikor is Máté kijelentette, hogy szomjas... az üvegét persze elhagytuk... szóval apa visszarohant a Tecsóba üdítőért.
Azért végül csak hazaértünk! Máté aludt még egy jót, de Kingu sajna felébredt. Apa megfenyegette, hogy ha már tud járni, olyan programokat csinálunk állandóan, amiben totál kipurcan, és aludni fog :D... de szerintem mi előbb kidőlünk :D
Ja, és ma nincsenek fotók, mert anya (azaz én) szokásához híven otthon felejtette a fotóapparátot :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése